Hoe kan ik inloggen op de FTP server?

Je kan makkelijk en snel inloggen op de FTP server met de DirectAdmin-gegevens die je van ons hebt ontvangen. De hostnaam van je FTP-connectie is in principe gelijk aan de URL van DirectAdmin. Een alternatief die je kan gebruiken is simpelweg je eigen domeinnaam.

Heb je een antwoord op je vraag gekregen? Heel erg bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op