Hoe maak ik een extra FTP account aan?

Om te extra FTP account aan te maken moet je zijn ingelogd op DirectAdmin. De DirectAdmin-omgeving is altijd te benaderen via; https://jedomeinnaam.nl:2222

Zodra je bent ingelogd op DirectAdmin krijg je een navigatiebalk te zien. Klik op Accountbeheer.

Klik in de opties die je krijgt op FTP beheer. Je krijgt nu een overzicht van alle huidige FTP-accounts.

Om een extra FTP account aan te maken klik je bovenin op 'FTP account Aanmaken'.

Je kan nu een gebruikersnaam invullen met een bijbehorend wachtwoord. Ook kan je specifiek instellen waar het FTP-account toegang tot heeft. Als je alles hebt ingesteld klik je op 'Aanmaken'.

Als het FTP-account succesvol is ingesteld krijg je de inloggegevens te zien. Deze kan je nu gebruiken om in te loggen op je FTP programma.