Hoe werkt de gratis verhuisservice?

Als tijdelijke actie bieden we al onze nieuwe klanten een gratis verhuisservice aan. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt, wat er bij in zit en wat niet.

Hoe werkt het?

• Je begint met het plaatsen van je bestelling. Dit doe je eenvoudig op onze website onder de knop Bestellen
  • Geef aan wat je gemigreerd wil hebben
  • Lever alle accountgegevens aan
  • Lever de verhuiscodes aan
  • Plan een geschikt moment in met onze specialisten

Wat is inclusief?

• Alle bestanden van de public_html
  • Applicaties zoals WordPress
  • MySQL databases (als de huidige provider exporteren ondersteunt)
  • E-mailaccounts en de inhoud van alle mappen

Wat is niet inclusief?

• Andere applicaties zoals Magento
  • Multidomain installaties
  • Agenda's
  • Contactpersonen
  • Websitestatistieken

Externe services als Google Analytics blijven uiteraard werken!

Klaar om te verhuizen? Begin met het plaatsen van je bestelling.

Weet je niet wat je moet bestellen? Start een chat of stuur een bericht!

Bestelling geplaatst?

Om de verhuizing in gang te zetten hebben we een aantal zaken van je nodig:

• Een klantnummer bij KeurigOnline. (deze kan je hier aanmaken)
  • Verhuiscode(s) van de domein(en)
  • De inloggegevens van de oude hostingpartij. (denk hierbij aan DirectAdmin, cPanel, etc.)
  • Onderstaande is alleen nodig als we ook een website moeten migreren
  • Inloggegevens voor het CMS (WordPress, Joomla, etc.)
  • FTP of SSH gegevens om de bestanden te kunnen benaderen

Onderstaande is alleen nodig als we ook de inhoud van bestaande e-mailaccounts moeten migreren

• De mailboxen die overgezet moeten worden.
  • Wachtwoorden van de over te zetten mailboxen