Waarom krijg ik geen e-mail binnen?

Als je geen e-mail binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben:

• Het pakket zit mogelijk vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail (jedomeinnaam.nl/webmail)
  • Het wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed. Controleer de accountinstellingen. Deze zijn te vinden op: https://www.keurigonline.nl/email-instellen/
  • De domeinnaam is niet meer actief of juist gekoppeld. Je kunt dit controleren door naar de website te gaan. Zie je jouw website wel? Dan is dit geen probleem.

Krijg je na bovenstaande tips de e-mail nog steeds niet binnen? Neem dan contact op met onze helpdesk.