Hoe kan ik mijn e-mail lezen in een e-mail client?

In principe kan je elk mailprogramma gebruiken om de mail te lezen. Voor elk mailprogramma zijn de stappen verschillend. Echter zijn de instellingen nagenoeg altijd gelijk.


Accounttype: Kies hier voor IMAP.

Server voor inkomende e-mail: mail.jedomeinnaam.nl.

Poort voor inkomende mail: 993 met SSL ingeschakeld

Server voor uitgaande e-mail (SMTP): mail.jedomeinnaam.nl.

Poort voor uitgaande mail: 465 met SSL ingeschakeld.


Voor de meestvoorkomende mailprogramma's hebben wij online stappenplannen geschreven.

Deze kan je vinden op https://www.keurigonline.nl/email-instellen/

Heb je een antwoord op je vraag gekregen? Heel erg bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op