Hoe maak ik een subdomein aan?

Om een subdomein aan te maken moet je zijn ingelogd op DirectAdmin. De DirectAdmin-omgeving is altijd te benaderen via; https://jedomeinnaam.nl:2222

Zodra je bent ingelogd op DirectAdmin krijg je een navigatiebalk te zien. Klik op 'Accountbeheer'

In de lijst met opties klik je vervolgens op Subdomein Beheer.

Je krijgt nu een overzicht met alle subdomeinen die je hebt. Klik om een nieuwe toe te voegen rechtsbovenin op 'Subdomein toevoegen'

Je krijgt nu een scherm waarbij je het subdomein in kan voeren. Klik vervolgens op Subdomein toevoegen. Je hebt het subdomein nu aangemaakt.