Hoe beheer ik mijn DNS records ?

Aanpassingen binnen de DNS kan je doen via Mijn KeurigOnline.

Zodra je bent ingelogd op je dashboard zie je een overzicht van je actieve domeinnamen.

Om de DNS te beheren van je domeinnaam klik je op de groene knop 'Beheren' achter de betreffende domeinnaam

Je krijgt nu een aantal opties om de domeinnaam te beheren. Selecteer in dit geval 'DNS beheren' en klik op Volgende

Je krijgt nu een volledig overzicht van alle bestaande DNS-records. Onderaan de pagina kan je een nieuw DNS record toevoegen. Aanpassen kan helaas niet, dus je zal in dat geval eerst de oude waarde moeten verwijderen en vervolgens de nieuwe waarde weer toevoegen.