Hoe kan ik mijn domeinnaam doorsturen?

Het instellen van een doorsturing kan je doen binnen Mijn KeurigOnline.

Zodra je bent ingelogd op het dashboard zie je een overzicht van je actieve domeinnamen.

Om de doorsturing in te stellen van je domeinnaam klik je op de groene knop 'Beheren' achter de betreffende domeinnaam

Je krijgt nu een aantal opties om de domeinnaam te beheren. Selecteer in dit geval 'Doorsturingen beheren' en klik op Volgende

Er volgt nu een kolom waarop je de doorsturing in kan stellen. Vul bij 'Redirect naar' het volledige pad in, inclusief https://