Hoe kan ik opzeggen?

Je kan diensten opzeggen binnen Mijn KeurigOnline onder "Mijn Diensten". Klik op de knop "Opzeggen" en selecteer of je de diensten per direct of per einde looptijd wilt opzeggen. Als je de EPP-codes (verhuiscodes) wenst te ontvangen om te verhuizen dan kan je dat hier aangeven.

Let op! Bij een opzegging per direct wordt geen restitutie verleend en vervallen reeds verzonden facturen niet automatisch. In sommige gevallen kan de factuur gecrediteerd worden, neem hiervoor tijdig contact met ons op.