Hoe verander ik mijn PHP-waarden?

Let op! Dit geldt alleen als er in de adresbalk staat: CL0X.keurigonline.nl

Via Cloudlinux kan je zelf beheren welke waarden je PHP gebruikt. Denk hierbij aan:

• memory_limit
  • max_execution_time
  • post_max_size

Met deze handleiding gaan we je laten zien hoe, en waar deze waarden precies aangepast kunnen worden.

Om te beginnnen zal je ingelogd moeten zijn in de Directadmin. Mocht je meerdere domeinnamen hebben binnen 1 pakket dien je eerst de domeinnaam waarvan de PHP-versie van aangepast moet worden te selecteren.

Klap 'Extra Programma's / Extra Features uit en selecteer 'Select PHP Version'

Vervolgens kom je in een scherm waar allerlei vinkjes staan. Deze vinkjes kunnen eventueel van belang zijn als er bepaalde functies binnen PHP ingeschakeld moeten worden. Mocht je niet weten wat het allemaal inhoudt, kan je dit volledig negeren.

Om de PHP-waarden aan te gaan passen, klik je bovenin op 'Options /Show PHP Settings'

Zodra je hier op hebt geklikt, komt er een lijst tevoorschijn met daarin een flink aantal waarden. Deze waarden kan je allemaal aanpassen, en je bent hierin ook geheel vrij om wijzigingen in aan te brengen.

Om een waarde aan te passen, klik je in de rechter-rij. Het vakje zal nu een dropdown of invoerveld krijgen waarin de waarde aangepast kan worden.