Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn mailbox?

Om het wachtwoord aan te passen zal je in moeten loggen op de DirectAdmin-omgeving. Deze is te benaderen via; http://uwdomeinnaam.nl:2222 In het linker-menu moeten we eerst op zoek naar de E-mail manager en vervolgens naar de pagina 'E-mail Accounts'

We krijgen nu een overzicht van al onze mailboxen te zien. Selecteer achter de mailbox waarvan je het wachtwoord aan wil passen het ➕ (Plusje). Selecteer vervolgens 'Change Password/Username - Verander Wachtwoord/Gebruikersnaam'

Er komt nu een pop-up waarin je het wachtwoord aan kan passen. Bedenk een nieuw wachtwoord en klik op 'Save/Opslaan'

Top, het wachtwoord van je mailaccount is aangepast!