Ik ben het wachtwoord voor Mijn KeurigOnline vergeten, wat nu?

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen zorgen, het resetten van je wachtwoord is eenvoudig en snel te doen! Volg de onderstaande stappen om weer toegang te krijgen tot je account.

Stappen om je wachtwoord te resetten:

1. Klik op de link: Ga naar de wachtwoord resetpagina via deze link.
  2. Voer je klantnummer in: Vul het klantnummer in dat aan je account is gekoppeld.
  3. Ontvang een reset e-mail: Je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten.
  4. Volg de instructies: Klik op de link in de e-mail en volg de stappen om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  5. Login met je nieuwe wachtwoord: Gebruik je nieuwe wachtwoord om in te loggen op je account.

En dat is alles! Mocht je toch nog problemen ondervinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk. Wij staan klaar om je te helpen.