Hoe koppel ik mijn domeinnaam aan Wix

Je kan bij KeurigOnline je domeinnaam uiteraard koppelen aan een website die je bij Wix hebt gemaakt. Zodra je bent ingelogd op je dashboard zie je een overzicht van je actieve domeinnamen.

Om de DNS te beheren van je domeinnaam klik je op de groene knop 'Beheren' achter de betreffende domeinnaam

Je krijgt nu een aantal opties om de domeinnaam te beheren. Selecteer in dit geval 'DNS beheren' en klik op Volgende

Je krijgt nu een volledig overzicht van alle bestaande DNS-records. Het is nu belangrijk om verder te gaan met de stappen die Wix je biedt om achter de juiste waarden te komen. Deze kan je vinden op de helpdesk van Wix: https://support.wix.com/nl/article/een-domein-koppelen-aan-wix-met-behulp-van-doorverwijzing-pointing

Mocht je er niet uitkomen bij het plaatsen van de door Wix gevraagde waarden? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag op weg.