Hoe verander ik de taal van DirectAdmin?

Het kan zijn dat de DirectAdmin-omgeving die je gebruikt staat ingesteld op English. Gelukkig kan je dit makkelijk aanpassen. Binnen DirectAdmin zie je aan de rechter kant een balk staan met allemaal iconen.

De laatste knop van deze balk is 🌐, Klik hier op.

Er komt nu een hele lijst met talen naar voren. Klik hierin op Nederlands.

Nu is je DirectAdmin ingesteld op de Nederlandse taal.

Heb je een antwoord op je vraag gekregen? Heel erg bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op