Welke PHP versie draait er op mijn hostingpakket?

Kijk voor je actuele PHP versie in DirectAdmin. Open eerst de Extra Features, er komt nu een dropdown naar beneden met een aantal opties.

Klik op Select PHP Version.

Hier kan je je versie zien, aanpassen en de instellingen van je PHP installatie wijzigen.

Op dit voorbeeld maakt de website gebruik van PHP 7.4. Je kan op de PHP-versie klikken om een andere versie te willen selecteren. Eventuele PHP opties kan je ook aanvinken om deze in gebruik te nemen