Hoe verander ik een domeinnaam?

Om een domeinnaam te veranderen in je hostingpakket moet je zijn ingelogd op DirectAdmin. De DirectAdmin-omgeving is altijd te benaderen via; https://jedomeinnaam.nl:2222

Zodra je bent ingelogd op DirectAdmin krijg je een navigatiebalk te zien. Klik op Accountbeheer.

Selecteer in de lijst vervolgens 'Domein instellingen'

Om een bestaande domeinnaam aan te passen binnen je hostingpakket selecteer je bovenin 'Domeinnaam hernoemen'

Kies de oude domeinnaam die je aan wil passen, en voer bij Nieuw domein de nieuwe domeinnaam in. Klik vervolgens op 'Opslaan'. Je hebt nu de domeinnaam binnen je hostingpakket aangepast.

Let op! Een domeinnaam aanpassen binnen je DirectAdmin pakket is niet hetzelfde als het aanpassen van de registratie van een domeinnaam. Als wij deze voor je moeten registreren kan je deze bestellen via onze website.