Hoe wijzig ik de versie van PHP

LET OP! Dit geldt alleen als er in de adresbalk GEEN CL0X.keurigonline.nl staat.

Staat dit er wel? Gebruik dan deze handleiding

Klik binnen de DirectAdmin-omgeving op de domeinnaam die je aan wil passen.

Klik na het selecteren van de juiste domeinnaam aan de rechter kant op de optie 'PHP-Versie Kiezer' of 'Select PHP Version'

Nadat deze optie is aangeklikt komt er een pop-up in het scherm waarbij je de PHP-versie kan selecteren. Selecteer hier de versie die gebruikt moeten worden.

Na het selecteren zal enkel de PHP-versie nog opgeslagen worden.

Gefeliciteerd! De PHP-versie is aangepast! Het kan nog zo'n 15 minuten duren voordat dit volledig is doorgevoerd.