Ik krijg een vreemde witte pagina op mijn website

Mocht je na het instellen van een SSL-certificaat op je website een rare witte pagina krijgen (zie voorbeeld hieronder) doorloop dan onderstaande stappen.

Ga binnen je DirectAdmin aan de rechterkant naar Accountbeheer -> Domein instellingen

Selecteer de domeinnaam waar het om gaat.

Selecteer rechtsbovenin de optie 'Stel een symlink in voor private_html'.

Je krijgt nu een pop-up, klik hier op bevestig.

Je zal nu de website weer zonder problemen naar voren moeten krijgen.