De houder van mijn domeinnaam is veranderd

Als je een e-mail hebt ontvangen van drs@domain-registry.nl over een verandering van de houdernaam (Registrant) zonder dat je zelf wijzigingen hebt doorgevoerd bij een .nl domein, is de kans groot dat dit het gevolg is van een wijziging door SIDN (de beheerder van de .nl-extensie).

SIDN heeft per 1 oktober 2023 een verbod ingevoerd op het gebruik van privacy- en proxyservices. Dit betekent dat geen enkele provider nog gebruik mag maken van enige vorm van bescherming op de registratiegegevens van een .nl-domein. Voor particulieren worden alle gegevens behalve het e-mailadres afgeschermd, terwijl bij bedrijven naast het e-mailadres ook de houder van de domeinnaam wordt weergegeven.

Dit is de reden dat je een e-mail hebt ontvangen over de wijziging van de houdergegevens. Deze beslissing is genomen door SIDN en hierop hebben wij geen enkele invloed. Voor meer informatie verwijzen wij je naar SIDN's nieuwsbericht.

Heb je een antwoord op je vraag gekregen? Heel erg bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op