Wat is de SIDN?

SIDN, de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, is de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheren van het .nl-domein, de landelijke domeinnaam van Nederland.


Bezoek de SIDN-website, voer een domeinnaam in en krijg toegang tot de registratiegegevens. Dit is vooral handig als je vragen of opmerkingen hebt over een specifieke website. Via SIDN vind je snel de benodigde informatie om direct contact op te nemen met de eigenaar van de domeinnaam.


Opgericht in 1996, beheert SIDN meer dan zes miljoen .nl-domeinnamen en zorgt ervoor dat deze domeinen technisch goed functioneren en betrouwbaar zijn. Naast het registreren en beheren van .nl-domeinnamen, speelt SIDN een belangrijke rol in de ontwikkeling en beveiliging van het Nederlandse internet. De stichting werkt nauw samen met diverse partners om internetinnovaties te ondersteunen en cyberveiligheid te bevorderen, waardoor een veilig en toegankelijk internet voor iedereen gewaarborgd wordt.

Heb je een antwoord op je vraag gekregen? Heel erg bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op